Briose cu mazare, porumb si morcov

Printeaza

Briose cu mazare, porumb si morcov din: mazare, porumb, apa carbogazoasa, ulei defloarea-soarelui, morcovi, faina, praf de copt, drojdie uscata, patrunjel, marar, piper verde, sare.

Briose_cu_mazare_porumb_si_morcov

Ingrediente:

  • 200 g mazare
  • 200 g porumb
  • 400 ml apa carbogazoasa
  • 100 ml ulei defloarea-soarelui
  • 2 morcovi
  • 500 g faina
  • 2 pliculete cu praf de copt
  • 1/2 lingurita cu drojdie uscata
  • patrunjel/marar
  • piper verde
  • sare

Mod de preparare:

Scurge legumele din conserva fi rastoarna-leintr-un castron. Rade deasupra morcovul. Separat, amesteca faina cernuta cu un praf de sare, piper verde sau alb proaspat macinat, apa calduja, uleiul, praful de copt si drojdia.

Incorporeaza mazarea, boabele de porumb, morcovul, verdeaja tocata fin. Toarna compoztya in formele de briosa tapetate cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.

Verified daca s-au copt cu o scobitoare: daca iese curata din briosa, aceasta s-a copt. Lasa briojele sa se odihneasca vreo zece minute si serveste-le cu ketchup dulce sau picant, dupa preferinja.

Briose cu mazare, porumb si morcov

Briose_cu_mazare_porumb_si_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.