Briose cu interior moale

Printeaza

Briose cu interior moale din: unt, ciocolata neagra, oua, zahar, faina, para.

Ingrediente:Briose cu interior moale

  • 200 g unt
  • 400 g ciocolată neagră
  • 3 ouă
  • 3 linguri zahăr
  • 3 linguri făină
  • 1 pară, cubuleţe

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul şi făina Raftul bunicii până când obţii un amestec omogen.

Aşezi, pe baie de aburi, untul cu ciocolata ruptă şi amesteci până se topesc, apoi laşi puţin la răcorit, încorporezi, în fir subţire, amestecul de ciocolată în cel cu ouă, apoi adaugi cubuleţele de pară.

Torni compoziţia în forme tapetate şi dai la cuptorul bine încins, până când brioşele se crapă uşor la suprafaţă, aproximativ 15 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.