Briose cu fulgi de ciocolata

Printeaza

Briose cu fulgi de ciocolata din: fulgi de ciocolata, unt, ou, zahar, iaurt faina, praf de copt.

Ingrediente:Briose_cu_fulgi_de_ciocolata

  • 50 g fulgi de ciocolata
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 75 g zahar
  • 100 g iaurt
  • 150 g faina
  • 1 plic cu praf de copt

 

Mod de preparare:

Amestecă oul cu zahărul şi untul până obţii o cremă omogenă. Adaugă iaurtul treptat. După ce s-a încorporat, presară făina ames¬tecată cu praful de copt. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o în formele de brioşe în care ai aşezat hârtii speciale sau le-ai uns cu unt şi le-ai tapetat cu făină.

Din loc în loc, pune fulgi de ciocolată. Coace la cuptor aproximativ 30 de minute.

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose_cu_fulgi_de_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.