Briose cu creveti si telemea

Printeaza

Briose cu creveti si telemea din: creveti, praz, oua, unt, branza, sare, piper.

Ingrediente:Briose cu creveti si telemea

  • 100 g creveţi curăţaţi
  • 1/2 pachet de aluat foietaj
  • 100 g creveţi curăţaţi
  • 1/2 pachet de aluat foietaj
  • 1 fir de praz
  • 2 ouă
  • 1 lingură unt
  • 125 g brânză
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune prazul la călit în unt. Se bat ouăle cu sare şi un praf de piper, se adaugă brânza rasă, apoi se toarnă peste prazul călit. Formele de brioşe se căptuşesc cu pătrate decupate din aluat, iar în fiecare formă se toarnă brânza amestecată cu ou şi praz. Deasupra se aşază creveţi.

Se pun formele de brioşe în cuptorul încălzit, până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.