Briose cu cirese si migdale

Printeaza

Briose cu cirese si migdale din: zahar, vanilie, ou, unt, iaurt, faina, praf de copt, migdale, cirese.

Mod de preparare:Briose cu cirese si migdale

Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se tapetează o tavă pentru brioşe cu 12 forme de hârtie pentru brioşe. Se amestecă 150g de zahăr fin, 1 linguriţă extract de vanilie, 1 ou, 125g de unt topit şi 175g de iaurt.

Se cern într-un bol 200g de făină normală, 1 linguriţă praf de copt şi 100g de migdale măcinate (se foloseşte o sită cu ochiuri mari), se toarnă ingredientele lichide şi se amestecă repede (nu-ţi face griji dacă amestecul are cocoloaşe).

Se adaugă 250g de cireşe fără sâmburi tăiate în jumătate şi se amestecă. Se împarte compoziţia în formele de brioşă, se presară un pic de zahăr pe fiecare şi se coc 20 de minute sau până brioşele au crescut şi au prins o culoare aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.