Briose cu ciocolata si cirese
PrinteazaBriose cu ciocolata si cirese din: zahar, oua, bicarbonat, sare, lapte, cacao, faina, ulei de palmier, cirese.
- 3/4 ceasca zahar
- 2 oua
- 2 linguri bicarbonat
- 1/2 lingurita de sare
- o ceasca de lapte
- 1/3 ceasca de cacao
- 2 cesti de faina
- o ceasca de ulei de palmier
- cirese fara samburi
Mod de preparare:
Incălziţi cuptorul la 160 de grade Celsius. Mixaţi într-un bol uleiul de palmier cu zahărul până se face o pastă. Introduceţi pe rând ouăle. în alt bol, mixaţi făină, cacao şi bicarbonat alimentar, o substanţă de creştere fără efecte adverse.
Peste această combinaţie turnaţi amestecul cu zahăr şi mixaţi lent, apoi laptele. La final, puneţi jumătăţile de cireşe şi amestecati-le 10 secunde. Se lasă la dospit timp de 10 minute, apoi umpleţi formele de brioşe.
Briose cu ciocolata si cirese
Pofta buna!