Briose cu ciocolata si cirese

Printeaza

Briose cu ciocolata si cirese din: zahar, oua, bicarbonat, sare, lapte, cacao, faina, ulei de palmier, cirese.

Ingrediente:Briose_cu_ciocolata_si_cirese

  • 3/4 ceasca zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri bicarbonat
  • 1/2 lingurita de sare
  • o ceasca de lapte
  • 1/3 ceasca de cacao
  • 2 cesti de faina
  • o ceasca de ulei de palmier
  • cirese fara samburi

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la 160 de grade Celsius. Mixaţi într-un bol uleiul de palmier cu zahărul până se face o pastă. Introduceţi pe rând ouăle. în alt bol, mixaţi făină, cacao şi bicarbonat alimentar, o substanţă de creştere fără efecte adverse.

Peste această combinaţie turnaţi amestecul cu zahăr şi mixaţi lent, apoi laptele. La final, puneţi jumătăţile de cireşe şi amestecati-le 10 secunde. Se lasă la dospit timp de 10 minute, apoi umpleţi formele de brioşe.

Briose cu ciocolata si cirese

Briose_cu_ciocolata_si_cirese

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.