Briose cu ciocolata amaruie

Printeaza

Briose cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, mascarpone, faina, zahar.

Ingrediente:Briose cu ciocolata amaruie

  • 150 g ciocolată amăruie
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • 3 ouă bătute
  • 70 g faină
  • 100 g ciocolată albă
  • 150 g mascarpone

 

Mod de preparare:

Se topesc la bain-marie 150 g ciocolată amăruie şi 150 g unt. Se adaugă 100 g zahăr pudră, 3 ouă bătute şi 70 g faină. Jumătate din această compoziţie se repartizează în forme mici de brioşe.

Se topesc 100 g ciocolată albă, se toarnă în alt vas şi se adaugă 1 ou şi 150 g mascarpone. Se toarnă compoziţia albă peste cea neagră, se încrustează boabe de zmeură, se acoperă cu aluat negru şi se coace 25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.