Briose cu capsuni

Printeaza

Briose cu capsuni din: capsuni, ciocolata alba, margarina, zahar, zahar vanilat, oua, faina, praf de copt, sare, branza de vaci si frisca vegetala.

Ingrediente:Briose cu capsuni

  • 550 g capsuni
  • 80 g ciocolata alba
  • 125 g margarina
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • sare
  • 200 g branza de vaci grasa
  • 250 g frisca vegetala

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200C. Se tapeteaza forma de briose cu suporturi de hartie. Se pregatesc capsunile. Se taie cuburi 150 g capsuni. Se toacă ciocolata albă. Se amestecă margarina la temperatura camerei cu 125 g zahăr şi 1 plic zahăr vanilat, folosind telul.

Se înglobează pe rând ouăle. Se amestecă făina cu praf de copt şi 1 praf de sare; se înglobează în aluat, urmate de cubuleţele de căpşuni şi ciocolata tocată. Aluatul se repartizează în formele de brioşe şi se coace 20-25 min. Apoi se lasă să se răcească.

Intre timp se pasează 200 g căpşuni cu restul de zahăr şi se trece piureul printr-o sită. Se înglobează treptat brânza de vaci, frişca vegetală şi 1 plic zahăr vanilat. Se dă la frigider până în momentul servirii. Se şpriţează peste brioşe şi se decorează cu restul de căpşuni.

Briose cu capsuni

Briose cu capsuni

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • briose cu capsuni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.