Briose cu branza

Printeaza

Briose cu branza din: ou, drojdie uscata, apa calduta, smantana, branza dulce de vaci, chimen, unt si sare.

Ingrediente:Briose_cu_branza

  • 1 ou
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 cana cu faina
  • 1 ceasca cu apa calduta
  • 1 lingura cu smantana
  • 100 g branza dulce de vaci (grasa)
  • 1 lingurita cu chimen
  • 1 lingura cu unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteca oul cu smantana si o lingura cu faina si drojdie cu restul de faina. Amesteca faina cu apa.

Toarna amestecul de ou pentru aluat. Amesteci totul bine, adauga un varf de cutit de sare. Ungi forma cu unt, pui aluat pana la jumatate.

Dai la cuptor 30 de minute. Freaca branza de vaci cu untul si chimenul. Cand briosele sunt gata le umpli cu crema.

Briose cu branza

Briose_cu_branza

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.