Briose-aperitiv cu masline si cascaval

Printeaza

Briose-aperitiv cu masline si cascaval din: faina, oua, gogosar murat, cascaval, masline, ulei, prf de copt, sare, crema de branza.

Ingrediente:Briose-aperitiv cu masline si cascaval

  • 150 g făină
  • 6 ouă
  • 210 g gogoşar murat
  • 210 g caşcaval
  • 60 g rondele de măsline negre
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare

Pentru ornat:

  • 150 g cremă de brânză cu roţii si busuioc
  • 300 g cremă de brânză cu verdeaţă
  • 100 g măsline verzi umplute
  • 100 g rondele de măsline

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu sarea, până îşi dublează volumul. Adaugi făina cernută împreună cu praful de copt, mixezi, apoi adaugi uleiul, măslinele, caşcavalul ras fin şi gogoşarul tocat cubuleţe foarte fine şi scurs.

După ce ai omogenizat compoziţia, umpli % din formele pentru brioşe şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180°C), 30-40 de minute.

Le decorezi cu crema de brânză, cu măsline şi cu busuioc.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.