Branza topita de casa

Printeaza

O reteta de branza topita de casa din: lapte, branza de vaci, margarina, oua, sare si bicarbonat.

Ingrediente:

  • 2 l lapte fierbinte
  • 1,4 kg branza de vaci
  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • 3 lingurite rase cu sare
  • 1 lingurita bicarbonat

 

Mod de preparare:

Amesteci bine laptele fierbinte cu branza, apoi strecorui compozitia printr-un tifon. Adaugi margarina topita, dar nu calda, ouale, bicarbonatul si sare. Pui compozitia pe aragaz si amesteci pana devine lucioasa.

Cand este gata branza topita o pui intr-o forma de care doresti. Poti adauga si chimen macinat sau boia. Daca doresti branza topita cu verdeata sau cu sunca, adaugi aceste ingrediente in compozitia de baza a branza topite. Pui cutia cu branza topita la frigider, o lasi sa se raceasca si sa se intareasca.

Branza topita de casa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • branza topita de casa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.