Branza halloumi cu fasole si anghinare

Printeaza

Branza halloumi cu fasole si anghinare din: ulei, ceapa, fasole, mazare, anghinare, lamaie, apa, menta, halloumi, paine, cuscus.

Mod de preparare:Branza halloumi cu fasole si anghinare

Se încinge un pic de ulei într-o tigaie largă şi se căleşte 1/2 ceapă tocată mărunt până se înmoaie, dar nu prinde culoare. Se adaugă 350g de fasole (flageolot sau altă fasole uscată, din conservă), 350g de mazăre, 4 inimi de anghinare de la borcan tăiate sferturi, sucul de la 1 lămâie şi 2 linguri de apă.

Se acoperă şi se fierbe uşor 5 minute. Se adaugă 1 mână frunze de mentă, între timp, se coc sub grill sau în tigaie 250g de brânză halloumi feliată gros, până ce devine aurie.

Se serveşte fasolea rece sau caldă cu feliile de brânză şi pâine cu coaja crocantă sau, pur şi simplu, cu cuşcuş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.