Branza de vaci cu salata de rosii

Printeaza

Branza de vaci cu salata de rosii

Ingrediente:Branza de vaci cu salata de rosii

  • 500 g brânză de vaci
  • 2 legături ceapă
  • 60 ml ulei
  • un vârf de cuţit de boia de ardei
  • 300 g roşii
  • 60 g zeamă de lămâie
  • piper şi sare după gust

 

Mod de preparare:

peli roşiile, le tai mai mărunt şi le amesteci cu ceapa curăţată şi tocată fin. Freci brânza de vaci cu uleiul, boiaua, zeama de lămâie, sarea şi piperul şi o amesteci bine cu ceapa şi roşiile tocate.

Branza de vaci cu salata de rosii

Branza de vaci cu salata de rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.