Branza de capra cu bacon si salata

Printeaza

Branza de capra cu bacon si salata din: branza de capra, bacon, salata verde, masline, ulei de masline, otet, miere, sare.

Ingrediente:Branza_de_capra_cu_bacon_si_salata

  • 500 g branza de capra
  • 250 g bacon
  • 1 salata verde
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 150 g masline fara samburi
  • ulei de masline

pentru sos:

  • 5-6 linguri cu ulei de masline
  • 1 lingura cu otet
  • 1 lingurita cu miere de albine
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie brânza de capră în cuburi mai măricele. înveleşte fiecare bucată de brânză în felii subţiri de bacon. Prinde cu o scobitoare, apoi rumeneşte cuburile în puţin ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta surplusul de grăsime.

Pune într-un borcan uleiul de măsline, oţetul, mierea şi un praf de sare. Agită până se dizolvă mierea. Spală salata, tamponeaz-o cu un şervet curat sau las-o să se zvânte. Rupe-o fâşii, amestec-o uşor cu măslinele şi stropeşte-o cu sosul de miere.

Serveste pachetelele de branza cu salata, ceapa verde si masline.

Branza de capra cu bacon si salata

Branza_de_capra_cu_bacon_si_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.