Branza cu fructe rosii

Printeaza

Branza cu fructe rosii

Branza cu fructe rosii

Ingrediente:

  • 250 g căpşuni
  • 125 g de zmeură
  • 125 g afine
  • 4 ciorchine mici de coacăze
  • 12 biscuiţi petit beurre
  • 6 cutii mici cremă de brânză nature (150 g fiecare)
  • 2 portocale
  • 1/2 lămâie
  • 2 linguri de Campari
  • 2 linguri de zahăr pudră
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat

Preparare:

Spală căpşunile şi curăţă-le de codiţe Păstrează 8 bucăţi pentru cupe. Amestecă-le pe celelalte cu 2 linguri de zahăr şi puţin suc de lămâie.Stoarce portocalele. Varsă sucul într-o farfurie adâncă. Adaugă Campari. Imbibă biscuiţii tăiaţi bucăţi.

Amestecă brânza cu zahărul vanilat. în 4 cupe pune câte un strat de biscuiţi. Acoperă cu jumătate de brânză, apoi adaugă piureul de căpşuni şi restul de brânză. Pune deasupra căpşunile păstrate, câteva zmeure şi afine, încorporează biscuiţii rămaşi.

Decorează cu ciorchinii de coacăze şi cu gestul fructelor roşii. Ţine la frigider până în momentul servirii. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Un desert delicios si potrivit pentru oaspeti. O sa-mi impresionez invitatii cu acest desert 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.