Branza Cottage

Printeaza

Branza Cottage

Branza CottageUn personaj dintr-o serie de cărţi de copii, Little Miss Muffet, făcuse o pasiune pentru un produs asemănător brânzei Cottage, pe care îl numea „cheag şi zer”. Brânza Cottage se produce din cheag de lapte nepresat. Nu se lasă la maturat şi prin urmare este albă ca zăpada, moale, cu un gust foarte delicat şi o textură semilichidă.

De obicei este puţin sărată şi se vinde în stadiul ei natural. Datorită procentului scăzut de grăsime este un aliment preferat de cei care ţin regim.

 

Prin prelucrarea cheagului de lapte se elimină o mare parte din acidul lactic, însă o brânză Cottage bună păstrează totuşi o uşoară hotă acrişoară.

Brânza nu are doar un conţinut scăzut de grăsime, ci şi un conţinut ridicat de caseinâ, o proteină din lapte, care este consumată adesea de culturişti, pentru că ajută la creşterea masei musculare.

Calitatea acestei brânze poate varia considerabil, iar cea vândută la supermarket nu se numără probabil printre cele mai bune. Numeroasefirme fabrică diverse sortimente de brânză Cottage, la care adaugă arpagic, ceapă sau ananas.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.