Braduti

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de braduti din:, unt, zahar, praf de copt, ou, sare, zahar vanilat, faina, biscuiti, lapte, cacao, rom, margarina, nuca de cocos, bomboane

Ingrediente fursecuri: Braduti

  • 100 g unt
  • 100 g zahăr
  • 100 ml lapte
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • 1 ou
  • 1 vârf cutit de sare
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • făină cât cuprinde (circa 300 g)

Ingrediente braduti:

  • 350 g biscuiţi simpli
  • 300 ml lapte
  • 5 linguri zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 2 esenţe de rom
  • 1/2 pachet margarină
  • 100 g nucă de cocos verde
  • 4 bomboane argintii pentru decor

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingre­dientele şi se frământă un aluat de consistenţă potrivita.Se întinde o foaie şi, cu ajutorul unui pahar de vin, se taie cerculeţe. Se coc în cuptorul încins în prealabil circa 15 minute, cât să nu se rumenească.Biscuiţii se dau prin ma­şina de tocat. Laptele cu zahărul şi margarina se pun pe foc până se topesc. Se lasă la răcit, după care se adaugă esenţa de rom.

Bis­cuiţii se combină cu cacaua, peste care se toarnă lap­tele şi se amestecă foarte bine.

Se formează din crema de biscuiţi conuri cu dia­metrul bazei, ca la fursecuri. Se dau prin nucă de cocos verde şi se lipesc pe furse­curi. Se aşază pe un platou, se presară nucă de cocos şi se ornează cu bomboane argintii.

Braduti

Braduti

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Nu prea ma impresioneaza reteta asta

  2. Nu ma impresioneaza reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.