Bors de rata cu leustean

Printeaza

Bors de rata cu leustean din:carne de rata, bors, ardei, oua, ceapa, leustean, rachiu, sare, piper.

Ingrediente:Bors de rata cu leustean

  • 1,2 kg carne de raţă
  • 2 1/2 l apă
  • 1/2 l borş
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 2 ouă de raţă
  • leuştean
  • 1 păhărel de rachiu de corcoduşe

 

Mod de preparare:

Bine curăţată, trecută prin flacără, apoi spălată cu multă apă rece, se pune carnea la fiert cu apă şi o linguriţă de sare. Luaţi cu grijă spuma, adăugaţi ceapa tocată şi ardeii graşi.

Când carnea este aproape fiartă, puneţi borşul fiert separat. Separat fierbeţi ouăle de raţă, 12-15 minute, tăiaţi-le în rondele sau cuburi şi puneţi-le în preparat.

La sfârşit, adăugaţi leuşteanul tocat şi rachiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.