Bors racoritor de legume

Printeaza

Bors racoritor de legume din: fasole, conopida, ardei, cartof, ceapa, morcovi, telina, bors.

Ingrediente:Bors racoritor de legume

  • 200 g fasole verde (sau galbenă)
  • 1 conopidă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1/2 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 2-3 roşii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 l borş
  • 1 legătură leuştean verde
  • sare
  • condimente de legume

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, ţelina şi morcovii, se dau pe râzătoare şi se pun la călit în ulei. Se pun într-o oală cu apă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se curăţă toate legumele, se taie cuburi şi se adaugă în oala cu ciorbă.

Când legumele au fiert, se adaugă borşul clocotit separat, se sărează şi se adaugă condimente de legume. Se mai dă într-un clocot, se stinge focul şi se presară verdeaţa.

Se serveşte borşul cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.