Bors de pui cu gulioare

Printeaza

Bors de pui cu gulioare din: pui, gulioare, ceapa, morcovi, radacina de pastarnac, ardei gras, leustean, bors, sare, piper.

Ingrediente:Bors_de_pui_cu_gulioare

  • 1 pui
  • 5 gulioare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leustean
  • 1 l bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi puiul, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţi potrivite. Puneţi-I la fiert în 41 de apă şi 1 lingură sare.

Luaţi spuma şi adăugaţi zarzavatul şi gulioarele curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe.

Fierbeţi până când carnea este bine pătrunsă.

La final, puneţi borşul fiert separat şi leuşteanul tocat mărunt. Lăsaţi să mai fiarbă 1-2 minute.

Bors de pui cu gulioare

Bors_de_pui_cu_gulioare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.