Borş de pipote cu smântână

Printeaza

O reteta delicioasa de bors de pipote cu smantana din: pipote si inimi de pui, morcov, fasole verde, ceapa, bors, ardei iute si ulei.

Ingrediente:Borş de pipote cu smântână

  • 500 g pipote şi inimi de pui
  • 1 morcov
  • 1 mână fasole verde
  • 2 cepe
  • 400 ml borş
  • 1 ardei iute
  • 50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Puneţii să fiarbă pipotele şi inimile în apă cu sare. Căliţi legumele tocate, după care stingeţi amestecul cu supa de la pipote. Tocaţi inimile şi pipotele şi le adaugaţi în oală din nou.

Adăugaţi borşul, fiert în prealabil şi mai fierbeţi totul timp de 5 minute acoperit. Când e gata, dregeţi borşul cu smântână şi-l serviţi cu ardei iute.

Borş de pipote cu smântână

Borş de pipote cu smântână

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.