Bors moldovenesc de vitel

Printeaza

Bors moldovenesc de vitel din: carne de vitel, patrunjel, morcov, ceapa, varza, sfecla, cartofi, marar, patrunjel, ardei, rosii, smantana, sare, bors.

Ingrediente:Bors moldovenesc de vitel

  • 1 kg carne de viţel
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 morcov
    2 cepe
  • 1/4 varză dulce mai mică
  • 1 bucată de sfeclă roşie
  • 350 g cartofi
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 2 ardei graşi
  • 250 g roşii
  • 3 linguri cu smântână
  • 1 l borş
  • sare
  • 3 l de apă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi mici, egale şi puneţi-le la fiert cu 3 l apă şi puţină sare. Luaţi bine spuma, după care puneţi zarzavaturile tăiate în cuburi mici. Când conţinutul este fiert, puneţi roşiile şi borşul fiert separat.

La sfârşit, adăugaţi smântână şi verdeţurile tocate fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.