Borş moldovenesc de vită

Printeaza

Borş moldovenesc de vită

Ingrediente:Borş moldovenesc de vită

  • 900 g came de vacă
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1varză dulce mai mică
  • 1 sfeclă roşie
  • 350 g cartofi
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 2 ardei graşi
  • 250 g roşii sau bulion
  • 3 linguri smîntînă
  • 3/4 l borş
  • sare
  • 3 l apă.

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată bucăţi mai mici egale se fierbe cu 3 1 apă şi sare. Se spumează, apoi se pun zarzavaturile tăiate cuburi mici.

Cînd supa este fiartă se pune pasta de roşii şi borşul fiert.

La sfîrşit se adaugă smîntîna, mărarul şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.