Bors moldovenesc cu ciuperci

Printeaza

Bors moldovenesc cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, fasole, ardei, bors, verdeata, sare.

Ingrediente:Bors moldovenesc cu ciuperci

  • 300 g ciuperci
  • 200 g fasole
  • 2 cepe
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • rădăcină de ţelină
  • un ardei gras
  • 500 ml borş
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la fiert în apă rece. Când începe să se înmoaie, se adaugă ceapa, morcovul, ardeiul gras şi rădăcinoasele tăiate cuburi. Se continuă fierberea, timp în care se clocoteşte separat borşul.

Când fasolea şi legumele sunt fierte, se adaugă ciupercile şi borşul, se mai lasă un clocot, se stinge focul şi se pune verdeaţa. Se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Bors moldovenesc cu ciuperci
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.