Bors cu mazare si varza

Printeaza

Bors cu mazare si varza din: carne cu oase, telina, morcovi, varza, ceapa, mazare, bors, smantana, sare, condiment vegetal, leustean.

Bors cu mazare si varza

Ingrediente:

  • 1 kg carne cu oase
  • 1/2 ţelină
  • 2 morcovi
  • 1/2 varză mai mică
  • 2 cepe
  • 100 g mazăre
  • 1 l borş
  • smântână
  • sare
  • condiment vegetal
  • leuştean

Mod de preparare:

Carnea o speli, o tai bucăţi mai mari şi o pui la fiert. Când dă în clocot, iei spuma formată şi laşi să fiarbă în continuare.

Adaugi legumele tăia­te fideluţă mazărea şi condimentul şi laşi să fiarbă în continuare.

Borşul îl fierbi separat, apoi îl adaugi în ciorbă, când legumele sunt fierte. Presari la final leuşteanul tăiat mărunt. Serveşti cior­ba cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.