Bors gustos de hribi

Printeaza

Bors gustos de hribi din: hribi, cartofi, morcovi, pastarnac, ceapa, ardei, rosii, patrunjel, bors acru, fidea, sare.

Ingrediente:Bors gustos de hribi

  • 600 g hribi
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 200 ml borş acru de putină
  • fidea
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă toate legumele; se pune zarzavatul curăţat într-o oală cu apă şi sare şi se lasă la fiert.

Se aleg hribii, se curăţă, se taie felii şi se adaugă în oală, urmaţi de cartofii tăiaţi cubuleţe.

Se lasă să fiarbă totul câteva minute, apoi se adaugă borşul acru de putină şi se continuă fierberea.

Se adaugă apoi fidea în borş şi se lasă să mai fiarbă totul timp de 4-5 min. Spre final se presară deasupra pătrunjel verde tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.