Borş din corcoduşe

Printeaza

Borş din corcoduşe din: corcoduse, apa, aspirina.

Ingrediente:Bors din corcoduse

  • 4 kg corcoduse crude
  • 4 l apa
  • 1 conservant (1 aspirina) la 500 ml bors

 

Mod de preparare:

Corcodusele spalate bine le fierbi in apa pana se desfac de pe samburi.

Le lasi apoi sa se raceasca si le strecori printr-un tifon.

Torni borsul obtinut in sticle si adaugi aspirina sau conservantul.

Cand infiletezi dopul, strangi de sticla sa nu ramana aer in el.

Dai sticlele la rece.

 

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    N-am facut niciodata bors de corcoduse, e bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.