Bors din cap de miel

Printeaza

O reteta de bors din cap de miel din: cap de miel, costita de miel, ceapa, morcov, orez, bors, leustean, smantana, bulion si sare.

Ingrediente:Bors din cap de miel

  • un cap de miel
  • trei bucati de costita de miel
  • o ceapa mare
  • un morcov mare
  • o ceasca de orez
  • un litru de bors
  • o legatura de leustean tocat
  • un pahar de smantana
  • o lingura de bulion
  • sare dupa gust

Modul de preparare:

Curatam capul de miel de resturile de par, inlaturam ochii, scoatem limba si o clatim de mai multe ori in apa rece; Punem intr-o oala mare capul de miel la fiert impreuna cu doua bucati de costita si alaturi de coada taiata bucatele mici, cu apa rece si acoperita.

Fierbem totul pe aragaz la foc mic aproximatim o ora, apoi adaugam zarzavatul taiat cubulete, punem sare si apoi lasam sa fiarba inca treicezi de minute la foc mic; Adaugam bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert; Putem drege caapul de miel cu smantana batuta cu bors fierbinte. Bosul din cap de miel serveste foarte cald imediat dupa ce s-a facut.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • bors din cap de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.