Bors de vita cu loboda si leustean

Printeaza

Bors de vita cu loboda si leustean din: carne de vacă, morcovi, rădăcini de pătrunjel, ţelină, lobodă (roşie), ceapa, borş făcut în casă, leuştean, pătrunjel, ulei, orez, sare.

Ingrediente:Bors de vita cu loboda si leustean

  • 500 g carne de vaca
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ţelină de mărime potrivită
  • 2 legături lobodă (roşie)
  • 2 cepe
  • 1,5 l borş făcut în casă
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • 4 lin­guri ulei
  • 2 linguri orez
  • sare

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite. Pui carnea în ulei şi o căleşti uşor împreună cu ceapa, morcovii şi ţelina tăiată cubuleţe.

După ce s-au călit adaugi 2,5 I de apă şi laşi să fiarbă la foc mic. Adaugi rădăcinile de pătrunjel întregi curăţate de coajă.

Când e fiartă carnea pe jumătate, adaugi orezul şi loboda tăiată fideluţă.

Separat, toci leuşteanul şi pătrunjelul, iar jumătate din verdeaţă o pui în borş în timp ce fierb zarzavaturile şi carnea.

Cealaltă jumătate o adaugi la sfârşit, după ce ai pus borşul.

Când zarzavaturile şi carnea sunt fierte, adaugi borşul şi mai laşi să fiarbă un clocot, potriveşti de sare şi pui şi verdeaţa rămasă.

Poţi servi borşul de văcuţă cu smân­tână, iaurt şi mujdei.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/bors-vita-loboda-leustean html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.