Bors de urzici cu hamei

Printeaza

Bors de urzici cu hamei din: urzici, hamei, ceapa, sare, bors.

Ingrediente:Bors de urzici cu hamei

  • 1 kg urzici
  • 500 g hamei
  • 4 cepe
  • o lingură sare
  • borş după gust

 

Mod de preparare:

Urzicile, alese şi foarte bine spălate, se pun în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte pe jumătat adaugă vârfurile de hamei, ceapa, spălată, curăţată, taiata mărunt, orezul, bine spălat. Când sunt toate aproape fierte se adaugă borşul, potrivindu-se de acru. Se serveşte dres cu ou.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult borsul de urzici. Mancam foarte des cand eram mica, dar nu am mai mancat de mult.
    Nu stiam ca se poate folosi si hamei.
    Imi plac foarte mult preparatele cu urzici si o sa incerc si aceasta reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.