Bors de urzici cu hamei
PrinteazaBors de urzici cu hamei din: urzici, hamei, ceapa, sare, bors.
- 1 kg urzici
- 500 g hamei
- 4 cepe
- o lingură sare
- borş după gust
Mod de preparare:
Urzicile, alese şi foarte bine spălate, se pun în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte pe jumătat adaugă vârfurile de hamei, ceapa, spălată, curăţată, taiata mărunt, orezul, bine spălat. Când sunt toate aproape fierte se adaugă borşul, potrivindu-se de acru. Se serveşte dres cu ou.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bors-de-urzici-cu-hamei html
Imi place foarte mult borsul de urzici. Mancam foarte des cand eram mica, dar nu am mai mancat de mult.
Nu stiam ca se poate folosi si hamei.
Imi plac foarte mult preparatele cu urzici si o sa incerc si aceasta reteta.