Bors de sfecla cu chimen

Printeaza

Bors de sfecla cu chimen din: sfecla, paine, zahar, usturoi, foi de dafin, cimbru, piper, maghiran, chimen.

Ingrediente:Bors de sfecla cu chimen

  • 3-4 bucăţi de sfeclă roşie
  • 1 felie de pâine neagră
  • 2 linguri de zahăr
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • piper
  • 1/2 linguriţă de măghiran şi chimen

 

Mod de preparare:

Cureţi şi razi sfecla roşie, o pui într-un borcan de 3 l împreună cu pâinea, zahărul, usturoiul şi condimentele, apoi torni apă clocotită până umpli borcanul.

După 4-5 zile, strecori broşul şi îl pui la ciorbe sau îl bei pe stomacul gol dimineaţa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.