Bors de salata cu piept de pasare

Printeaza

Bors de salata cu piept de pasare din: piept de pasare, cartofi, morcovi, telina, pastarnac, salate, oua, unt, orez, bors, leustean, smantana.

Ingrediente:Bors de salata cu piept de pasare

  • 1 piept de pasare
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 3-4 salate
  • 2 oua
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri cu orez
  • 1/2 1 bors
  • leustean tocat
  • smantana

 

Mod de preparare:

Pieptul de pasare se pune la fiert cu 2 cartofi, 2 morcovi, 1 telina si 1 pastarnac, acoperite toate cu 1 1 de apa rece. Se spumuieste cand apa da in clocot, se acopera vasul si se fierbe supa 30 minute.

Legumele se scot. In supa in care au fiert legumele se pune salata aleasa frunza cu frunza, spalata in mai multe ape si taiata fasii subtiri de 0,5 cm.

Se fierbe acoperit 15 minute, dupa care se pun peste supa: orezul fiert si scurs, borsul fiert separat si spumuit, sarea necesara si leuşteanul tocat. Se da totul in doua, trei clocote si se stinge focul.

Carnea de la piept se taie in cuburi mici. Din 2 oua, 1 lingura cu unt si carnea de pui se face o omleta care se taie patrate si se rastoarna peste borsul de salata. Se serveste cald, dres cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.