Bors de salata cu kaizer afumat

Printeaza

Bors de salata cu kaizer afumat

Ingrediente:Bors de salata cu kaizer afumat

  • 2-3 căpăţâni de salată verde
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 morcov
  • 150 g kaizer
  • 3 ouă
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 1 cană borş
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine salata, ceapa şi morcovul, apoi tai salata fâşii, toci ceapa şi dai morcovul pe râzătoare. Căleşti ceapa cu morcovul în puţin ulei, torni 3 l de apă şi după ce dă în clocot, adaugi salata şi laşi să fiarbă 30 de minute.

Separat, dai borşul într-un clocot şi după ce a fiert salata îl adaugi în oală şi potriveşti de sare. Tai  mărunt kaizerul, îl prăjeşti bine, apoi adaugi ouăle bătute.

Bors de salata cu kaizer afumat1

Când omleta s-a rumenit, o tai bucăţele, o adaugi în borş, pui şi ver deaţa tocată mărunt, şi mai laşi pe foc 1-2 minute.

Bors de salata cu kaizer afumat

Bors de salata cu kaizer afumat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.