Bors de pui cu taitei

Printeaza

Bors de pui cu taitei din: aripi de pui, ceapa, radacina patrunjel, morcov, telina, ardei gras, cartofi, ulei, taitei, bors, patrunjel, sare.

Ingrediente:Bors_de_pui_cu_taitei

  • 8 aripi de pui
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • un morcov
  • o felie dintr-o radacina de telina
  • un ardei gras rosu
  • 4 cartofi
  • o lingura ulei
  • taitei
  • un litru bors
  • cateva fire patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Legumele se toacă mărunt, morcovul se dă pe râzătoare şi se pun toate să se călească puţin în ulei, în oala de fiert ciorba. Apoi, se toarnă apă, se po­triveşte gustul de sare şi se lasă la fiert aproximativ 15 minu­te.

După acest timp, se pun aripile curăţate şi pârlite, se mai adaugă apă şi se lasă la fiert 15 minute. După aceea, se toarnă bor­şul fiert separat, se pun tăieţeii şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se stinge focul şi se aduce la masă cu pătrunjel deasuipra.

Bors de pui cu taitei

Bors_de_pui_cu_taitei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.