Bors de pui cu fasole verde

Printeaza

Bors de pui cu fasole verde din: pui, fasole verde, bors, smantana, leustean, ceapa, rosii si sare.

Bors_de_pui_cu_fasole_verde

 

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 1/2 kg fasole verde
  • 1 l borş
  • 1 pahar smântână
  • 1 legătură leuştean
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Puiul curăţat şi spălat îl tai bucăţi şi îl pui la fiert în apă rece. Când dă în clocot, îl spumezi de câte ori este nevoie, adaugi fasolea verde şi laşi să fiarbă. Când fasolea s-a înmuiat, adaugi şi ceapa tocată mărunt, sarea şi roşiile decojite şi tăiate bucăţele şi laşi să mai fiarbă 20 de minute.

La urmă, acreşti cu borş şi smântână bătută cu borş fierbinte şi adaugi leuştean tocat mărunt. Serveşti borşul cald, cu ardei iute alături.

 

 

Bors de pui cu fasole verde

Bors_de_pui_cu_fasole_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.