Bors de primavara gustos

Printeaza

Bors de primavara gustos din: ceapa, usturoi, loboda, stevie, orez, spanac, cartofi, bors, bulion, marar, patrunjel, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Bors de primavara gustos

  • 5 fire de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 4 legă­turi de lobodă
  • 2 legături de ştevie
  • frunze de spanac
  • 1 lingură de orez
  • 2 cartofi
  • 1 lingură de bulion
  • 1 cană de borş
  • 1 legătură de mărar
  • pătrunjel
  • leustean
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă şi se spală foatte bine. Ceapa şi usturoiul tocate mărunt, împreună cu orezul spălat în câteva ape şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe se fierb în 2 litri de apă.

Când sunt aproape fierte, se adaugă celelalte zarzavaturi tăiate fâşii, bulionul, sarea şi pipe­rul. După ce au fiert toate zârzavaturile, se adaugă borşul, se mai lasă să dea un clocot.

La sfârşit se presară verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.