Bors de potroace cu carne de gasca

Printeaza

Bors de potroace cu carne de gasca din: carne de gasca, apa, bors, ceapa, orez, ardei, leusetan, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Bors de potroace cu carne de gasca

  • 1,2 kg carne de gâscă
  • 3 l de apă
  • 1/2 l de borş sau zeamă de varza
  • 2 cepe
  • 50 g orez
  • sare
  • piper
  • 2 ardei graşi
  • leuştean verde
  • 2 linguri cu smântână

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, treceţi prin flacără şi spălaţi foarte bine carnea. Puneţi-o apoi la fiert cu apă rece şi sare. Luaţi toată spuma.

După 75-80 de minute adăugaţi orezul, ceapa şi ardeii tocaţi.

Spre sfârşit puneţi verdeaţa, smântână şi borşul ori zeama de varză. Dacă acriţi borşul de potroace cu zeamă de varză, nu mai puneţi sare.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.