Bors de porc cu legume

Printeaza

Bors de porc cu legume din: carne de porc, morcovi, ceapa, telina, cartofi, mazare, bors, marar, sare.

Bors_de_porc_cu_legume

Ingrediente:

  •  600 g carne de porc
  •  2 morcovi
  •  o ceapă
  •  o felie ţelină
  •  3 cartofi
  •  o mână mazăre congelată
  •  500 ml borş
  •  marar
  • sare

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă cu sare şi se ia spuma. După ce spuma nu se mai formează, se adaugă legumele curăţate şi tăiate cubuleţe. Se lasă la fiert şi, între timp, separat, se dă borşul într-un clocot.

După ce carnea şi legume­le s-au fiert, se acreşte cu borş, după gust, se verifică de sare, se pune verdeaţa şi se trage de pe foc. Se acoperă cu un capac si se lasă 10 minute înainte de a aduce borşul la masă.

Bors de porc cu legume

Bors_de_porc_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.