Bors de perisoare cu leustean

Printeaza

Bors de perisoare cu leustean din: carne tocata, oua, delikat, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, orez, ulei, piper, leustean.

Ingrediente:Bors_de_perisoare_cu_leustean

  • 250 g carne tocată amestec
  • 3 ouă
  • delikat legume
  • 1 morcov
  • câte 1 rădăcină de păstărnac si pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 2 cepe
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Delikat Borş Magic
  • 20 g piper măcinat
  • 2 linguri leustean uscat marunţit

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Tai ceapa mărunt şi restul de legume, după preferinţă. Amesteci carnea impreună cu 1 ceapă tocată, 3 linguri orez spălat şi scurs, ouăle bătute şi 1 linguriţă Delikat Legume. Pui la fiert 31 de apă cu Delikat Legume.

Modelezi perişoare şi le pui la fiert în supa de legume, la foc mic, pentru 20 de mibute. Căleşti legumele rămase în ulei şi le adaugi în vasul pentru ciorbă, împreună cu orezul rămas, când perişoarele încep să se ridice la suprafaţă.

Continui fierberea la foc mic, 5 minute, după care pui Delikat Borş Magic, presari puţin piper şi leuşteanul mărunţit şi laşi să mai dea în câteva clocote. Stingi focul, acoperi vasul pentru 5 minute şi-apoi serveşti deliciosul preparat.

Bors de perisoare cu leustean

Bors_de_perisoare_cu_leustean

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.