Bors de miel cu smantana si verdeturi

Printeaza

Bors de miel cu smantana si verdeturi din: carne de miel, ceapa verde, orez, galbenusuri, smantana, bors, sare, leustean.

Ingrediente:Bors_de_miel_cu_smantana_si_verdeturi

  • 1 kg carne de miel (coaste si gat)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ceasca orez
  • 2 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • bors si sare dupa gust
  • leustean din belsug

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite, o pui la fiert cu puţină sare şi iei spuma din când în când.

Când supa este limpede, adaugi ceapa tocată mărunt, iar când carnea este aproape fiartă, adaugi orezul bine spălat.

După ce a fiert şi orezul, adaugi borşul (care a fost dat într-un clocot) şi mai fierbi puţin.

Separat, freci cele 2 gălbenuşuri cu smântână şi cu o lingură de apă rece.

După ce iei ciorba de pe foc, o laşi 2-3 minute, apoi adaugi smân­tână bătută cu oul şi presari leuştean proaspăt, din belşug.

Bors de miel cu smantana si verdeturi

Bors_de_miel_cu_smantana_si_verdeturi

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Borş din cap de miel cu legume si orez

Borş din cap de miel cu legume si orez din: cap de miel, costite de miel, coada, ceapa, morcov, telina, ardei gras, leustean, bors si orez. Este un borş care nu se drege cu ou sau smântână, pentru a-şi păstra savoarea.    Ingrediente: 1 cap de miel şi 2–3 costiţe coada 1 ceapă 1 morcov […]

 

Bors de miel cu spanac

Bors de miel cu spanac

Bors de miel cu spanac din: carne de miel, ceapa, telina, pastarnac, morcovi, cartofi, spanac, rosii, bors. Ingrediente: un kg carne de miel de gătit 2 cepe o rădăcină mică ţelină 2 rădăcini păstârnac 2 morcovi 2 rădăcini pătrunjel 3 cartofi 500 g spanac 4-5 roşii foarte bine coapte 500 ml borş 2-3 fire leuştean […]

 

Bors din cap de miel cu legume

Bors de miel cu verdeturi

Bors de miel cu verdeturi din: miel, ceapa, morcovi, bors, leustean, orez, sare, galbenus. Ingrediente: 1/2 cap de miel 1 gât de miel 400 g coaste de miel 15 fire ceapă verde 1 ceapă uscată medie 6-7 morcovi noi 1 legătură leuştean 2 linguri orez sare 1 l borş 2 gălbenuşuri   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.