Bors de miel cu smantana si orez

Printeaza

Bors de miel cu smantana si orez: carne de miel, morcovi, telina, ceapa verde, orez, bulion, bors, smantana, ou, patrunjel.

Ingrediente:Bors_de_miel_cu_smantana_si_orez

  • 1 kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri bulion
  • 1 litru de bors
  • 4 linguri de smantana
  • 1 galbenus
  • frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea de miel se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare. Din cind in cind se ia spuma.

Se adauga legumele tocate marunt si se fierbe acoperit, la foc mic, circa o ora. Se adauga orezul spalat in prealabil si se lasa sa fiarba circa 15 minute.

Se toarna borsul, fiert separat, si bulionul si se lasa sa dea in clocot. Se ia de pe foc si se adauga galbenusul de ou, batut, amestecat cu smantana si patrunjel tocat. Se serveste cald.

Bors de miel cu smantana si orez

Bors_de_miel_cu_smantana_si_orez

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Bors de miel cu spanac

Bors de miel cu spanac

Bors de miel cu spanac din: carne de miel, ceapa, telina, pastarnac, morcovi, cartofi, spanac, rosii, bors. Ingrediente: un kg carne de miel de gătit 2 cepe o rădăcină mică ţelină 2 rădăcini păstârnac 2 morcovi 2 rădăcini pătrunjel 3 cartofi 500 g spanac 4-5 roşii foarte bine coapte 500 ml borş 2-3 fire leuştean […]

 

Bors din cap de miel cu legume

Bors de miel cu verdeturi

Bors de miel cu verdeturi din: miel, ceapa, morcovi, bors, leustean, orez, sare, galbenus. Ingrediente: 1/2 cap de miel 1 gât de miel 400 g coaste de miel 15 fire ceapă verde 1 ceapă uscată medie 6-7 morcovi noi 1 legătură leuştean 2 linguri orez sare 1 l borş 2 gălbenuşuri   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.