Bors de miel cu orez si legume

Printeaza

Bors de miel cu orez si legume din: ulei, ceapa, sare, orez, bors, morcovi, patrunjel, pastarnac, coasta de miel, cap de miel, gat de miel, pulpa de miel, telina si leustean.

Ingrediente:Retete_8

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura orez
  • 1 kg bors
  • 2  morcovi
  • 2 lingurite baza mancaruri
  • 1  legatura patrunjel
  • 1  pastarnac
  • 1 buc. coasta miel
  • 1 buc. cap miel
  • 1 buc. gat miel
  • 1 buc. pulpa miel
  • 1 telina
  • 1 legatura leustean

 

Mod de preparare:

Toata carnea de miel se pune intr-o oala mare cu apa. Se lasa la fiert cam 30 minute pentru inceput. Separat curatam zarzavatul, il spalam si-l tocam marunt. Intr-o tigaie punem la calit ceapa cu morcovul tocat, pastarnacul si telina.

Rasturnam prajeala peste carnea din oala, adaugam sarea si baza pentru mancaruri si mai lasam sa fiarba la foc mic, cu un capac pus, aprox 40 minute. Adaugam apoi orezul spalat si scurs, iar dupa un sfert de ora, borsul. Mai lasam sa dea cateva clocote. Se serveste cu patrunjel si leustean tocat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.