Bors de legume tomnatice

Printeaza

Bors de legume tomnatice din: fasole, ceapa, ardei, telina, morcov, rosii, bors.

Ingrediente:Bors de legume tomnatice

  • 300 g fasole verde
  • o ceapă
  • o rădăcină păstârnac
  • un ardei gras roşu
  • ţelină
  • un morcov
  • un dovlecel
  • 2-3 roşii în suc
  • 500 ml borş
  • o legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert morcovul, ţelina şi păstârnacul, toate curăţate şi tăiate mărunt. Se lasă 10 minute şi se adaugă ceapa şi ardeiul gras. Se fierb 5 minute.

Se pune şi fasolea tăiată şi se continuă fierberea 15 minute. Se clocoteşte borşul, separat. Se pun roşiile şi dovlecelul tăiate cubuiete, se lasă 5 minute, se pune borşul, se mai lasă să dea într-un clocot.

Se trage oala de pe foc şi, după ce se potriveşte gustul de sare, se pune pătrunjelul proaspăt tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.