Bors de legume cu pui si leustean

Printeaza

Bors de legume cu pui si leustean din: măruntaie de pui, morcov, rădăcină de pătrunjel, ceapă, ardei gras, cartofi, rosii, bors, leustean.

Bors_de_legume_cu_pui_si_leustean

Ingrediente:

  •  măruntaie de pui
  •  un morcov
  •  o rădăcină pătrunjel
  •  o ceapă
  •  un ardei gras
  •  3 cartofi
  •  3-4 roşii
  •  500 ml borş
  •  câteva fire leuştean

Mod de preparare:

Maruntaiele de pui bine curtate se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Se spumeaza ori de cate ori este nevoie. Dupa ce spuma nu se mai formeaza, se pun toate legumele spalate, curatate si taiate marunt, in afara de cartofi.

Se lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga cartofii curatati si taiati cubulete si se fierb aproximativ 20 de minute, pana seinmoaie. Se pun apoi borsul fiert separat si rosiile si se mai lasa pe foe 10 minute. Se aduce cu leustean la masa.

Bors de legume cu pui si leustean

Bors_de_legume_cu_pui_si_leustean

Pofta buna!

2 comentarii

  1. O sa fac si eu borsul de pui cu legume

  2. Foarte bun borsul de legume cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.