Bors de legume cu pasta de rosii

Printeaza

Bors de legume cu pasta de rosii din: legume, ceapa, morcovi, migdale, bors, apa, pasta de tomate, patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:Bors de legume cu pasta de rosii

  • 500 g legume (cartofi sau fasole)
  • 2 cepe
  • 4 mor­covi potriviţi
  • 100 g migdale
  • 1 l borş fiert
  • 3 l apă
  • pastă de tomate
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Legumele se curăţă. Ceapa se taie solzişori, cartofii şi morcovii se taie cubuleţe. Apa se pune la fiert cu sarea. După ce începe să fiarbă se adaugă ceapa şi morcovul.

După ce au dat îm­preună un clocot se adaugă legumele şi migda­lele. După ce sunt fierte, se adaugă borşul fiert, iar după 10 minute bulionul.

Se lasă să mai dea un clocot, se ia de pe foc şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.