Bors de legume cu bulion

Printeaza

Bors de legume cu bulion din: cartofi, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, varza, bors, bulion, verdeata ulei, sare.

 

Ingrediente:Bors de legume cu bulion

  • 300 g cartofi
  • 2 cepe (2 fire de praz)
  • 60 g morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 telină
  • 1/4 varză mică
  • 1/2 l borş
  • 50 g bulion (1 pahar suc de roşii)
  • 2-3 lin­guri de verdeaţă tocate mărunt
  • 50 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se dau pe răzătoarea mare.

Ceapa se taie mărunt şi se înă­buşă într-un vas cu ulei şi puţină apă.

Apoi se adaugă zarzavatul şi se înăbuşă 10-20 de minute, se mai adaugă apă şi se lasă la fiert.

Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe mici, sare, iar când toate sunt fierte bulionul, borşul şi se mai dă în 2-3 clocote.

La sfârşit, se ia spuma şi se adaugă verdeaţa fin tocată.

 

 

Pofta buna!

 

 


 

poate iti place si:

Bors aromat de legume

Bors de legume si smantana

Bors de legume si smantana din: cartofi, telina, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, varza, fasole verde, dovlecel, rosii, ardei, bors, smantana, ou, verdeata, apa, sare. Ingrediente: 2 cartofi o telină o ceapă 2 morciovi un pătrunjel un păstărnac un sfert varză o mână de fasole verde un dovlecel tânăr 3-4 roşii 2-3 ardei graşi 500 ml […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.