Borş de iepure

Printeaza

Borş de iepure

Ingrediente:Borş de iepure

  • 1 kg carne de iepure (cap şi partea din faţă)
  • 1 1 apă
  • 2 ceşti borş
  • 1 ceaşcă smîntînă
  • 1 mor­cov
  • 1 pătrunjel
  • 1 păstîmac
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 lin­guriţă făină

 

Mod de preparare:

Ştergem carnea, o tăiem bucăţi şi o pu­nem la fiert. După ce am luat spuma, adăugăm o ceapă mare tocată mărunt, precum şi zarzavatul tăiat subţire.

Cînd sînt fierte, adăugăm borşul. Cu 10 mi­nute înainte de a da la masă, punem leuşteanul.

Dregem borşul de iepure cu o ceaşcă de smantînă (250 g) pe care o amestecăm cu o linguriţă de făină bună, lăsînd să mai dea un singur clocot.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am mai facut ciorba de iepure. As incerca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.