Bors de hribi cu smantana

Printeaza

Bors de hribi cu smantana din: hribi, morcovi, cartofi, pastarnac, ceapa, ardei kapia, ardei gras, rosie, patrunjel, bors de putin, smantana si sare.

Ingrediente:Bors_de_hribi_cu_smantana

  • 500 g hribi uscati
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • bors acru de putina
  • 100 ml smantana groasa
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul, îl speli, îl aşezi într-o oală cu apă şi sare şi laşi să fiarbă, lei hribii şi îi pui la fiert în oala cu zarzavat. Adaugi şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe mici. Laşi să fiarbă câ­teva minute, apoi adaugi borşul acru de putină (după gustul fi­ecăruia), continuând fierberea.

Când toate legumele sunt bine fierte, iei într-un bol un polo­nic de zeamă şi amesteci cu smântână, omogenizând bine, apoi torni totul peste borşul de hribi. Laşi să dea un clocot, iar la sfârşit presari pătrunjel tocat mărunt, apoi poţi servi borşul.

Bors de hribi cu smantana

Bors_de_hribi_cu_smantana

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bors de hribi cu smantana
  • https://www restaurantedelux ro/bors-de-hribi-cu-smantana html

1 comentariu

  1. O sa fac si eu un bors de hribi. Merita incercat acest bors de hribi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.