Bors de ghebe si cartofi

Printeaza

Bors de ghebe si cartofi din: ghebe, cartofi, morcovi, pastarnac, ceapa, ardei, rosie, patrunjel, fidea, bors, sare, piper.

Ingrediente:Bors_de_ghebe_si_cartofi

  • 500 g ghebe
  • 250 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras
  • 1 roşie
  • 1 legătură pătrunjel
  • fidea
  • borş acru de putină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zarzavatul îl cureţi, îl speli, îl pui într-o oală cu apă şi sare, lăsându-l să fiarbă. Alegi ghebele, le cureţi şi le pui la fiert în oala cu zarzavat.

Adaugi şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe mici. Laşi să fiarbă câteva minute, apoi adaugi roşia decojită tăiată cubuleţe şi borşul acru de putină (după gustul fiecaruiă), continuând fierberea.

Pui spre final fideaua şi o laşi să fiarbă câteva minute. La sfârşit, presari pătrunjelul tocat mărunt.

Bors de ghebe si cartofi

Bors_de_ghebe_si_cartofi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/bors-de-ghebe-si-cartofi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.