Bors de ghebe si cartofi
PrinteazaBors de ghebe si cartofi din: ghebe, cartofi, morcovi, pastarnac, ceapa, ardei, rosie, patrunjel, fidea, bors, sare, piper.
- 500 g ghebe
- 250 g cartofi
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 1 ardei capia
- 1 ardei gras
- 1 roşie
- 1 legătură pătrunjel
- fidea
- borş acru de putină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Zarzavatul îl cureţi, îl speli, îl pui într-o oală cu apă şi sare, lăsându-l să fiarbă. Alegi ghebele, le cureţi şi le pui la fiert în oala cu zarzavat.
Adaugi şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe mici. Laşi să fiarbă câteva minute, apoi adaugi roşia decojită tăiată cubuleţe şi borşul acru de putină (după gustul fiecaruiă), continuând fierberea.
Pui spre final fideaua şi o laşi să fiarbă câteva minute. La sfârşit, presari pătrunjelul tocat mărunt.
Bors de ghebe si cartofi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bors-de-ghebe-si-cartofi html