Bors de galbiori uscati cu fasole

Printeaza

O reteta gustoasa de bors de galbiori uscati, fasole, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, tarhon si sare.

Ingrediente: Bors de galbiori uscati cu fasole

  • 1 cană de fasole boabe
  • 50 g gălbiori uscaţi (1 pungă)
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină mică
  • 1 rădăcină mică de pătrunjel
  • sare
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Pui fasolea şi gălbiorii la înmuiat de seara în apă rece. A doua zi, pui la fiert fasolea şi, după ce a dat într-un clocot, schimbi apa cu alta fier­binte.

După ce s-a fiert fasolea aproape bine, adaugi zarzavatul tăiat mărunt şi gălbiorii. La sfârşit, pui sare şi tarhon. Dacă doreşti, poţi adăuga şi 1 cană de borş.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun borsul de galbiori

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.